Bradavku (příchuť) z lžíce vlastníma rukama

Granátové jablko (příchuť) z lžíce vlastníma rukama

Dat.vydání: 17-02-2014, 13:51

Velmi často se vyskytují situace, kdy rybaření nemá vůbec žádné sousto, a někde na straně lepkavého velkého karasiki, které však nemůže chytit návnadu, protože neplují na břeh . V tomto případě existuje pouze jedna správná cesta ven, a to použití dudlíku nebo jak se také nazývá chuť. Toto zařízení je skvělé pro chytání velkých zkušených a opatrných pilot.

Princip fungování tohoto zařízení je mimořádně jednoduchý a spočívá v lákání ryb s návnadou, na místo s háky, které jsou předem vysazené pěny. Zatímco ryba bude sát návnadu, to může sát hák s pěnou, v následku kterého to okamžitě chce “plivat” tím, že stiskne tlak vody přes žábry a jako výsledek to bude seříznuté.

Takže, aby se bradavka používala mnoho různých položek, včetně pravidelných lžiček.

Pro výrobu slaných bude potřebovat lžíci, drátovou pěnu, háčky, karabinu a vlasec.

Výrobní proces je velmi jednoduchý. Nejdříve je třeba odlomit rukojeť lžíce z obrobku a pak vyhladit místo zlomu. Dále musíte udělat pět rozpětí v lžíci, všechny by měly být v blízkosti hrany. Být přesnější, jeden je uprostřed nejužší části a další čtyři jsou dva na každé straně, jeden protější jeden. Přes otvory, které jsou naproti, musíte přeskočit jeden drát a udělat na každém konci smyčky, na kterou můžete navázat vodítko.s háčkem Pokud jde o pátou díru, pak pomocí lžíce pro připojení karabiny.

Obecně platí, že bradavka je připravena.

Chcete-li začít rybařit, musíte chytit návnadu a pak zaskočit do posledního háku. Kromě toho je nutné vložit uši dolů, karasu razulosolit návnada a háčkem uvolnit, po kterém ryby budou oříznuté.