Brennerův sporák - který jsem získal z jejích recenzí

Již jsem předložil srovnávací přehled různých topných kamen, který, jak ukazuje praxe, využívá nejaktivnější poptávku ruského spotřebitele. Současně vyžadují zvláštní provedení zařízení pece dodatečnou kontrolu. A dialog se spotřebitelem. Taková domácí trouba "Brenernan" je pro ni zvláštním zájmem. Více o jeho struktuře lze přečíst zde, také sledovat video. V tomto článku, chci se zaměřit ne tolik na přínosy kamna (oni vám řeknou o nich v reklamě!)), Ale na některé z nuancí, které jsou přitahovány k reálné spotřebitele sami.

Obsah
  1. Obsah
  2. Ruská kamna?
  3. Jaké jsou přínosy?
  4. Existují však nějaké nevýhody?
  5. Sjednocení sběratele by mohlo situaci zlepšit?
  6. Jak odstranit kondenzát?
  7. Aqua-Brenner?
  8. Praktická zkušenost s používáním Brenerany?
  9. Neexistuje žádný popelník, tam je špína?
  10. Je pec vhodná k dávkování ci doplnění cihly?

Obsah

  • Sporák ruské výroby
  • Výhody
  • Existují však nevýhody
  • .
  • Sjednocující sběratel by mohl situaci zlepšit
  • .
  • Jak odstranit kondenzát
  • Aqua Breneran
  • Praktická zkušenost s používáním Brenerany
  • \ t
  • Neexistuje žádný popelník, není kouř
  • Pec je vhodná pro dávkování ci doplnění cihly
  • .

Ruská kamna?

Brenner odkazuje na dlouhodobé konvektomaty

.

Ve skutečnosti může být tato trouba podmíněně ctěna pouze naším vlastním domácím rozvojem.Protože se jedná o prakticky kompletní kopii kanadské populární pece "Butterfly". Ale přesto ...

Několik slov o „Brennera“. A první, na pecích tohoto typu - konvekce.

U drtivé většiny trhu mají moderní kovové pece stejný princip. Téměř všechna tato zařízení jsou konvekční. Bunker skořápky: uvnitř ohniště, často s dual-vypalovací kamera. Kouřové plyny jdou zezadu do speciálního vývodu kouře. Spalování je tak snadněji řízeno omezením proudění vzduchu. Na tomto principu je uspořádána a oslavována ruská pec.

Jaké jsou výhody?

Brennerova pec je také konvekční. Je válcový. Tělo trouby je původní, vyrobené z tlustých trubek. Konstrukce je dobře promyšlená a realizuje dlouhodobé spalování na jednom ložisku paliva.

Existují však nějaké nevýhody?

Vzhledem k tomu, že potrubí o velkém průměru jsou používána pro umístění vzduchovodů, dodávají teplý vzduch do přilehlých prostor. Jedná se o poměrně použitelné a relativně levné ventilační rukávy z hliníku (které nevydrží příliš vysoké teploty).

Sjednocení sběratele by mohlo situaci zlepšit?

Vytápění místností je z velké části způsobeno tepelným zářením z povrchu pece. Pokud se tedy sporák nachází v izolované místnosti a sousední teplo je ohříváno přívodem teplého vzduchu potrubím, tepelné ztráty budou patrné. Na tomto základě se odborníkům doporučuje, aby nejprve na kamna položili speciální skříň, sjednotí sběratele a až potéplemeno zavřít trubku. V sériovém provedení těchto Možnosti pecí, vyrobený na zakázku, ale je to příliš drahé potěšení.

Jak odstranit kondenzátu?

Slavný je dalším problémem spojeným s provozem „Brenerana.“ Jeho kouřovodu je známo, je umístěn na zdi za trouby. Je namontován tee - přivádí k němu komín. Pod-cap sklo kondenzátu. Toto provedení se liší žádoucí těsnost. To je problém pro kondenzát a pevně vázán do vzduchu, což není dobré. Někteří řemeslníci, aby upravila některé vlastní rozhodnutí, což vzduchotěsné nádobě pro sběr kondenzátu, vyjměte ji z jiné místnosti s přístroji trubek. Stručně řečeno, musíme se dostat ven kteří mohou chtěli, řešení na klíč trhu, bohužel, nenabízí.

"Aqua Breneran"?

pece Breneran známé v několika rozměrech, v závislosti na množství prostoru. Pro připojení vodního okruhu navrhovaný model, nazvaný „Aqua-Breneran.“
Nevýhodou tohoto modelu je možné uvažovat o existenci takzvané „studené jádra“, který se dále ochlazuje spaliny, což vede k horším návrhu v potrubí, což přispívá k intenzivnější kondenzaci.
"Aqua Breneran" by měla klesat rychleji. To znamená, že délka pece na méně kartě paliva.

Praktické zkušenosti s užíváním „Brenerana“?

No jasan, saze je?

Myslel jsem, že sporák je dost dobře promyšlené. Syrové dřevo to nebude hořet, jen doutnající. Inona nemá ashler jako takový, je také zvláštní. Dívám se na souseda bojujícího s ní, snaží se jí vyhrát rok a těsto si koupilo prof. Butakova A žádné problémy, říká, po dobu 2 a půl roku ještě nevyčistil komín - prostě žádné vrčení.

Je pec vhodná k dávkování ci doplnění cihly?

Mám rád troubu - je to vědecky. Samozřejmě je to dobré především v venkovském domě, garáži nebo ve skleníku. V domě by neměl takový, kromě toho, že vedle cihly jako další. Obecně platí, že vynálezci tohoto designu je velké plus.

Zde jsou recenze skal, přátelé. Různé, jak vidíme. Je to pochopitelné - na světě není nic dokonalého. A pokud máte o této peci co říct, zašlete také informace o svých zkušenostech.

Andrey Gurov