Clay želva vlastními rukama

Hliněná želva vlastníma rukama

\ t

Dat.vydání: 20-01-2014, 00:31

Tvarování není vždy dlouhé a obtížné, dokonce i s relativně malým množstvím jílu, můžete dokonce i sochařství a vytvořit docela dobré produkty. Tato metoda se nazývá metoda "squeezing". Pro začátečníky bude skvělý začátek vyřezávat želvu, je to jednodušší než jednoduchá.

K tomu budete potřebovat obvaz, malý pohár, kartáč, sklenici vody a dřevěnou lopatku.

První věc, kterou musíte udělat, je udělat skořápku, pro to budete potřebovat malý šálek, hlínu a obvaz. Nejdříve je nutné upevnit spodní část celého šálku obvazem a v několika vrstvách. Poté, co musíte udělat něco z jílu typu klobásy, a pak řez na určitý počet malých kusů, to vše závisí na tloušťce klobásy, stejně jako velikost šálku. Pak je třeba stáhnout z kousků kruhu a začít držet na vnitřní straně šálku. Tento proces je velmi zajímavý a má své vlastní zvláštnosti, kruhy potřebují jen stlačit zploštění v případě šálku, musí být uspořádány s klapkou.

Poté, co je veškerý vnitřek kalíšku nasáklý, je nutné jej vyhladit dřevěnou lopatkou. K tomu můžete použít prst. S ohledem na hrany, mohou být buď zastrčený nebo řez do šálku s šálkem. Dále musíte okamžitě začít vyrábět a fixovat nohy, ocas a hlavu želvy. Dělat je není dost těžké na to hodit pár krátkých párků. Samozřejmě, že klobása pro hlavu by měla být víc než ta druhá a klobása pro ocasnejmenší Aby bylo bezpečně připevněno k zadní části brnění, je nutné udělat naskichki. Pak stačí jen všechny ty prvky nalepit pevněji.

Pak musíte odstranit skořápku z poháru a začít zdobit produkt.

Výsledkem je, že vynikající želva by měla být ponechána na počkání, až uschne.