Co je lepší jíst večer? Užitečné večeře

Večeře jsou nejdůležitější částí dne. Bez ní tělo zůstává bez nezbytných a užitečných vitamínů a stopových prvků. Nicméně, večeře by měly být také správné, takže užitečné jídlo se nezmění v následující závažnost a přejídání.

Obsah
  1. Technika správné večeře
  2. Co jíst večer
  3. Karotkové kotlety v kyselé smetanové omáčce
  4. Potřebné:
  5. Příprava:

Technika správné večeře

Správná večeře je kontrolovat konzumované potraviny a kdy se to stane. Existuje stereotyp, který naznačuje nemožnost jíst po šestém večeru. Ve skutečnosti nemůžete jíst 2-3 hodiny před spaním. Během tohoto období se potravině podaří zcela strávit. Teta k spánku bude poznamenána pocitem nasycení s lehkostí žaludku.

Co jíst večer

1. Produkty, které mají být večer spotřebovány, by měly obsahovat málo kalorií a měly by být snadno absorbovány. Například:

- okurky;

- špenát;

- celer;

- čerstvé a kysané zelí;

- mořské plody;

- vařené maso;

odstředěné mléčné výrobky.

Pro trávení údajů o potravinách tělo tráví spoustu kalorií.

2. Měly by se jednat o opuštěné výrobky, které se vyznačují dlouhým trávením. Je to:

- pečené maso;

- brambory;

- houby;

- fazole.

Tyto produkty potřebují strávit více než tři hodiny. Z tohoto důvodu je lepší odložit je na snídani nebooběd

3. Bude užitečné pít zelený nebo čaj na bylinkách, které lze ředit lžící medu.

4. Pro klidný spánek a dobrý odpočinek pro tělo musíte použít potraviny bohaté na vápník a hořčík:

- brokolice a květák;

- ryby vařené s pečením;

- Výrobky z kyselého mléka;

- banány;

- pistácie.

5. V případě večerní večeře mimo domov by měly být preferovány japonské restaurace. Sushi a role jsou dietní potraviny, které mají také příznivý vliv na věk.

Karotkové kotlety v kyselé smetaně

\ t

Potřebné:

- jablka (3 kusy);

- mrkev (3 ks);

- mléko v množství 3 lžíce;

- cukr nebo med (3 čajové lžičky);

- máslo (1 čajový člun);

- Manka (3-4 čajové lžičky);

- zakysanou smetanou;

- strouhanka;

- sůl.

Příprava:

  • Jablka a mrkev, která se má otřít velkým struskem;
  • nalijte mléko;
  • vyplňte množství cukru (medu), pak sůl;
  • olejujte;
  • uhasit pomocí pomalého ohně na hotovou podlahu;
  • po přidání manuka vařit až do zahuštění;
  • ochlaďte hmotu, pak z ní udělejte kotlety;
  • kolaps ve strouhance;
  • pečeme na odvar, namazané máslem;
  • smíchejte smetanovou omáčku s cukrem a poté přidejte vanilin;
  • po oblékání zalijeme zakysanou smetanou.