Večeře jsou nejdůležitější částí dne. Bez ní tělo zůstává bez nezbytných a užitečných vitamínů a stopových prvků. Nicméně, večeře by měly být také správné, takže užitečné jídlo se nezmění v následující závažnost a přejídání.
- Technika správné večeře
- Co jíst večer
- Karotkové kotlety v kyselé smetanové omáčce
- Potřebné:
- Příprava:
Technika správné večeře
Správná večeře je kontrolovat konzumované potraviny a kdy se to stane. Existuje stereotyp, který naznačuje nemožnost jíst po šestém večeru. Ve skutečnosti nemůžete jíst 2-3 hodiny před spaním. Během tohoto období se potravině podaří zcela strávit. Teta k spánku bude poznamenána pocitem nasycení s lehkostí žaludku.
Co jíst večer
1. Produkty, které mají být večer spotřebovány, by měly obsahovat málo kalorií a měly by být snadno absorbovány. Například:
- okurky;
- špenát;
- celer;
- čerstvé a kysané zelí;
- mořské plody;
- vařené maso;
odstředěné mléčné výrobky.
Pro trávení údajů o potravinách tělo tráví spoustu kalorií.
2. Měly by se jednat o opuštěné výrobky, které se vyznačují dlouhým trávením. Je to:
- pečené maso;
- brambory;
- houby;
- fazole.
Tyto produkty potřebují strávit více než tři hodiny. Z tohoto důvodu je lepší odložit je na snídani nebooběd
3. Bude užitečné pít zelený nebo čaj na bylinkách, které lze ředit lžící medu.
4. Pro klidný spánek a dobrý odpočinek pro tělo musíte použít potraviny bohaté na vápník a hořčík:
- brokolice a květák;
- ryby vařené s pečením;
- Výrobky z kyselého mléka;
- banány;
- pistácie.
5. V případě večerní večeře mimo domov by měly být preferovány japonské restaurace. Sushi a role jsou dietní potraviny, které mají také příznivý vliv na věk.
Karotkové kotlety v kyselé smetaně
Potřebné:
- jablka (3 kusy);
- mrkev (3 ks);
- mléko v množství 3 lžíce;
- cukr nebo med (3 čajové lžičky);
- máslo (1 čajový člun);
- Manka (3-4 čajové lžičky);
- zakysanou smetanou;
- strouhanka;
- sůl.
Příprava:
- Jablka a mrkev, která se má otřít velkým struskem;
- nalijte mléko;
- vyplňte množství cukru (medu), pak sůl;
- olejujte;
- uhasit pomocí pomalého ohně na hotovou podlahu;
- po přidání manuka vařit až do zahuštění;
- ochlaďte hmotu, pak z ní udělejte kotlety;
- kolaps ve strouhance;
- pečeme na odvar, namazané máslem;
- smíchejte smetanovou omáčku s cukrem a poté přidejte vanilin;
- po oblékání zalijeme zakysanou smetanou.