Jak nabrat kachnu doma: způsoby, jak nabrat

Mladý pták je poražen po skončení mladistvého roztaveného, ​​jinak výsledné jatečně upravené tělo není ochrannou známkou, protože malá množství konopí zůstávají ve velkém počtu. Pekingské kachny mohou být skórovány za 2 měsíce a uvnitř za 90 dní. Pták není před porážkou krmen asi 12 hodin, aby vyčistil strumu a žaludek od zbytku jídla. Není nutné odstraňovat vodní kachny, zůstává volný.

Stále častěji se v domácnostech používají přenosné stroje vyráběné z výroby nebo samoobslužných strojů, ale mnoho z nich stále provádí ruční kopírování.

Obsah
  1. Obecné zásady pro nabírání kachen
  2. Jaké jsou způsoby, jak získat?
  3. Zpracování za sucha
  4. Zpracování za tepla
  5. Použití jutového pytle
  6. Použití vosků
  7. Videa. Jak podvádět kachnu doma

Obecné zásady pro svírání kachen

\ t

První etapa je bez napětí. Pták je zavěšen na nohách a po jednom pokládán křídly. Procedura trvá asi 10 minut. Suché smrštění může být provedeno okamžitě. Při horké metodě je nezbytné ochlazení jatečně upraveného těla asi 3 hodiny, aby se podkožní tuk fixoval a zabránilo se odlupování kůže.

Nejdříve odstraňte velké opeření peří na ocase a křídle a vytáhněte potřebu směru růstu. Pak prochází záda, hrudník a krk. V poslední fázi se peří na tlapkách odstraní. Malé peří vytáhne, aniž by vzalo v úvahu směr růstu, doporučuje se to udělatje to čisté, snaží se nepoškodit hrách.

Chcete-li odstranit chlupy a chlupy, použijte tupou stranu nože a upněte ho palcem. Proces poškrábání je dokončen spalováním. Abyste se zbavili přebytečné vlhkosti, musí být jatečně upravená těla obroušena moukou a poté zvednuta na pracovní hořák. Celý povrch je ošetřen ohněm, zatímco je důležité nezapomenout rozdělit obě křídla a pečlivě projít všemi záhyby kůže.

Nedoporučuje se spalovat příliš dlouho, aby se zabránilo roztavení podkožního tuku a následkem roztržení kůže. V domácnosti se plynové hořáky často používají v deskách nebo zpracovávají se suchým alkoholem. Mouka se sazí se vymyje velkým množstvím vody. V tomto stádiu je zpracování jatečně upraveného těla u konce a můžete tak učinit.

Jaké jsou způsoby stanovení rozsahu?

Odstraňování peří není nejpříjemnějším procesem, ale pokud budete držet správných kroků a vyberete si nejvhodnější způsob, pak se ptačí modřiny vynoří bez námahy a v co nejkratším čase. Dlouhou dobu již existují časově prověřené metody, mezi nimiž jsou dvě. Jeden se nazývá suchý, druhý horký (opařením).

Zpracování za sucha

Patří k nejběžnějším metodám. Metoda se používá ihned po porážce ptáků.

  • Je nejlepší mít malou stoličku, která by mohla sedět na kolenou, aby se jí postavila hlava. Nedaleko je kapacita pro nepotřebné peří.
  • Peří je nejprve zavěšeno z hrudní kosti, pak zezadu a ramen. V poslední fázi je zpracování křídel a ocas.
  • Po odstranění velkého peří zůstanou na ptákovi malé hrboly. S jejich holýma rukama se jich nezbavte, a proto si musíte vzít nůž. Mezi palcem a tupou stranou jsou chlupy napjaté a při ostrém pohybu jsou natažené.
  • Pak musíte vzít mouku a vmíchat ji do jatečně upraveného těla, abyste se zbavili nadměrného množství vlhkosti.
  • K rychlému odstranění částic a zbytkových chlupů se používá hořák k hoření. Je důležité dávat pozor, aby nedošlo k vznícení jatečně upraveného těla. Křídla je třeba narovnat, narovnat všechny kožní záhyby pro vysoce kvalitní ošetření plamenem. Procedura by neměla být prodloužena, jinak se podkožní tuk roztaví. Vzhled sazí není katastrofa, snadno se vypere.
  • Po spálení se jatečně upravená těla důkladně promyje.
  • U divokých kachen se používá stejný princip odstraňování peří.

    Zpracování za tepla

    Tato metoda trvá o něco více času, protože po porážce a před skutečným ostřelováním trvá nejméně čtyři hodiny.

  • Ve ​​vhodné nádobě do 80 stupňů se voda ohřívá. Okra je nevhodná, protože může poškodit pokožku.
  • Kachna je ponořena na pánvi a zůstává 60 sekund.
  • Proces praní začíná, peří musí vznášet proti růstu.
  • Zaprvé se na křídlech odstraní kryt peří, pak v ocase, pak na krku ahrudník Zadní a končetiny jsou zpracovány v poslední zatáčce.
  • Po vyjmutí celého pera je třeba spálit jatečně upravené tělo.
  • Tato metoda má malou nevýhodu - je to nadbytečnost masných výrobků z účinků horké vody. Výhodou je však to, že pták může být po určité době po porážce zpracován, a ne ihned se zabývat odstraňováním peří.

    Použití jutového sáčku

    Týká se méně obvyklých metod popsaných výše. Než budete moci uplácet ptáka, musíte vařit:

    • pytel z přírodních vláken;
    • malé množství vroucí vody;
    • železo.

    Vak je ponořen do vařící vody a opatrně vytáhnut se všemi bezpečnostními opatřeními. Kachna by měla být vložena do pytle, pevně zalomena a ponechána po dobu 10 minut. Poté ohřejte žehličku na maximální teplotu a několikrát vyžehlete kuličky. Po proceduře, zakrýt na stejných schématech, které již byly popsány.

    Použití vosku

    \ t

    Tuto metodu často používají lovci, ale je vhodná i pro domácnosti. Je třeba získat parafín, pro jednoho ptáka bude potřebovat kus 10x10cm.

  • Kachny se doporučuje odříznout křídla. Doporučuje se opustit tlapky, takže je vhodnější držet kachnu.
  • Pee pokrývá ocas a křídla (pokud je vlevo).
  • Největší peří na těle jsou poškrábané.
  • Připraví se nádrže s vařící a studenou vodou.
  • Vyjměte čepičku z desky a vosku vložte do pánve. On jese roztaví na vzhled tenkého filmu na povrchu.
  • Kachna je ponořena v nádobě, parafín musí jatečně upravenou kostru zcela navinout. Nemusíte držet déle než 3 sekundy, aby nedošlo k prasknutí vnitřku a maso není poškozeno.
  • Kachny se několik minut přemístí do studené vody, aby se vosk fixoval.
  • Pták je vytažen a uchopen rukama v břiše. Vrstva vosku je popraskaná, poté je odstraněna v kusech, dokud není zcela očištěna od parafínu.
  • V důsledku toho je jatečně upravená těla dodávána s koženým zbožím, které má barvu zboží a je velmi hladké na dotek.
  • Spalování v této technice není použitelné.

    Videa. Jak nabrat kachnu doma

    \ t