Jak si udělat grilování vlastními rukama

Není to tak dávno v životě krajanů takový život jako barbecueeshnitsu. Jednoduše řečeno, je to trouba, která může nejen smažit ryby, maso a zeleninu, ale také kouřit, dušené maso a vážit všechny druhy výrobků. A díky těmto vlastnostem si grilování zaslouží respekt. Pokud vlastníte venkovský dům nebo venkovský dům, nezapomeňte na pozemku vytvořit sporák.

Mnozí jsou přesvědčeni, že to není možné udělat vlastníma rukama, ale pro dnešek, kdy si můžete koupit naprosto jakýkoliv materiál a zařízení, které v zásadě není nic nevyhnutelného.

Tvar a velikost trouby závisí na tom, kolik peněz jste ochotni do tohoto spotřebiče investovat. Kámen, cihla a beton jsou nejběžnější materiály používané pro stavbu grilovací pece. To je od velikosti vyzvednout mřížku a zásobník na uhlí. Vyberte si místo, kde bude zázračná trouba umístěna.

Nejlepší je, pokud se jedná o samostatné hřiště, daleko od obytné budovy, komerčních budov a prostor, kde mohou být skladovány hořlavé materiály. Nejlepší možností je umístění grilovací plochy v blízkosti altánu nebo jiné rekreační oblasti. Kromě toho je třeba postavit malý baldachýn, který bude chránit pec před nepředvídatelnými srážkami nebo větrem.

Jakmile je místo vybráno, začněte stavět základ pro tuto jednotku. Proces je rozdělen do několika fází. Nejdříve musíte vykopat příkop, jehož hloubka bude asi třicet centimetrů. Tato funkce je k dispozici, pokud je zátěž zapnutánadace bude poměrně malá.
Nezapomeňte, že velikost budoucí pece by se měla shodovat s rozměry nadace.

Dále se štěrk nebo drcený kámen nalije do výkopu, který je pevně zastrčený. Pro vyztužení je nutné umístit kovovou síťovinu. Namontujte uzávěr z dřevěných desek a naplňte ho roztokem smíšeným s pískem, cementem a vodou.

Jakmile je základ zcela utěsněn, je možné přistoupit přímo ke konstrukci samotného grilovacího grilu. Pomocí úrovně budovy proveďte pokládání první řady cihel. Mezi těmito prvky musíte udělat vzdálenost, která bude jeden centimetr. Kovové rohy dávají pozor, aby švy byly stejné.

Poté je můžete odstranit ze zdiva. Rovněž zkontrolujte úroveň pro každou úroveň vertikálně i horizontálně. Navzdory tomu, že kamna postavíte vlastními rukama, měl by mít dokonale jednotný tvar. Schopnost pokládat dříví, které je v první řadě sníženo, by mělo být alespoň sedmdesát centimetrů na výšku.

Poté umístěte příčnou řadu pro mříž a opřete pec. Kovové tyče mohou být použity pro stohování namísto cihly, ale mějte na paměti, že kov je materiál, který se může v průběhu času spálit. Poté je vybudován samotný design pece s komínem. Vyberte si tvar podle svých představ. To může být standardní obdélníková pec nebo polokruhový obloukovitý agregát. Západka pro nastavení úrovně tahu je prvek, který může být vybaven komínem.

Spolu svestavěný gril, můžete si zařídit stůl pro zpracování výrobků, pračku a několik dřevěných židlí.