Podlaha pokládka do kuchyně - důležitá etapa každé opravy, ve které se často vyskytují obtíže spojené s výběrem nejvhodnějších materiálů s ohledem na jejich široký sortiment, prezentovaný na stavebním trhu.
Nicméně, pokud "pochopit" podrobněji s každým z dostupných materiálů, pak se ukazuje, že:
- Linoleum má schopnost hořet na slunci, navíc absorbuje tuk. Vzhledem ke specifikům kuchyně by tato možnost měla být vyřazena ze všeobecného seznamu;
- Keramické dlaždice bez dodatečného ohřevu podlah nedovolí, aby se pohybovali bosí, protože kuchyně by měla být pravidelně větrána a nohy budou elementárně studené a nepohodlné;
- Náklady na parketovou desku významně „zasáhnou do kapsy“, navíc se deformují vlivem úderů a závažnosti.
V důsledku toho se ukazuje, že optimální podlahová krytina této budovy se stává laminátem, protože:
Jak si vybrat laminát v kuchyni?
Pro určení, který laminát je lepší, je možné jeho třídu. Je nutné zvolit materiál se značkou ne méně než 31. třídy, nicméně laminát tříd 32-33 je nejsilnější, jehož cena je mírně vyšší.
Důležitou roli hraje povrstvení laminátu, kterým může být klasifikováno:
Laminát je často používán designéry nejen pro instalaci podlah v kuchyni, ale také pro pokládku na zástěru nebo pro konstrukci pracovního povrchu. Taková technika umožňuje udržovat v jednom stylu interiér místnosti.
Viz také: Kombinace kuchyně a haly, Rohové kuchyňské digestoře: Foto, Která podšívka je lepší pod laminátem, Design velmi malé kuchyně: Fotografie