vestavěné kuchyňské spotřebiče
\ tKdyž jsme plánovali modernizovat nejoblíbenější v domě, v obchodě směřujeme naše pohledy na plynová (elektrická) kamna.
Protože je to nějak běžnější a levnější. Zatímco tam je civilizovaná alternativa k vařiči - sporák, trouba.
Jak si vybrat vestavěnou kuchyň
Ve vestavěných spotřebičích - mnoho výhod čistě technických. Existují například pohodlné dotykové tlačítka a indikátor zbytkového tepla, varná deska rychle vyhoří.
Většina varných desek je vybavena elektrickým hřídelem a uzavřeným systémem regulace plynu (plyn se zastaví, když plamen zhasne).
V troubě - několik režimů, takže můžete vařit různé pokrmy jakékoliv složitosti. Samozřejmostí je podsvícení a dveře jsou vyrobeny z dvojitého skla - tak, aby nedošlo ke spálení.
Vestavná trouba
\ tMimochodem, všechny pece tohoto druhu mají spolehlivou tepelnou izolaci. A po obvodu těla přes speciální jeskyně nuceně procházejí chladným vzduchem. Takže kuchyňský nábytek s takovým vybavením se nezahřívá nebo hoří.
Varný panel, zabudovaný v troubě
Mluvíme však o estetickém dojmu duo "sporáku". Tento duet je harmonicky kombinován s moderním nábytkem a veškerá technologie je skrytá, v ní se utopí.
V důsledku toho je vše čisté, hygienicky, roztomilé. A nic nespadá do mezery mezi sporákem a kuchyňskými stoly.
Varná deska, trouba - ekonomické minimumvestavěné spotřebiče. Ale stále existuje standardní verze a prvotřídní technologie.
Standardem je, když se k varné desce a troubě připojí digestoř a myčka nádobí. A primární duo má spoustu dalších "vírů" typu naprogramovaného k vypnutí - na konci požadovaného času - hořáků a režimu odmrazování v troubě.
Technologie silniční prémie se liší tím, že je dokončena v různých variantách, ale všechny položky jsou vyrobeny ve stejném designu.
A vařiče a stojany pod horkým a váhovým a kuchyňským kombajnem. Vše je vloženo a vše lze vyměnit. Dokonce i lednice - a ten vestavěný do kuchyňské linky.
Co si vybrat dřez
Tato kapacita - se všemi prózami - je daleko od posledního předmětu kuchyňského nábytku. Umyvadlo je navíc schopno vyzdobit kuchyň.
Kulaté myčky nádobí
Hosteska si často vybírá kulatý dřez: říkají, že se lépe hodí do krásného pultu a více odpovídá moderním znakům kuchyně.
Mimochodem, kulatý dřez je méně prostorný než obdélníkový. Obdélníkový tvar však umožňuje, aby dřez zapadl do kuchyňského stolu na maximum.
Nyní hovoříme o jednokomorové kapacitní kapacitě. Ale tam jsou dřezy se dvěma a dokonce třemi miskami, které mohou být umístěny podél čáry a pod úhlem.
Dobrý kus - polopálková mísa: ve velkých nádobách, které umýváme, a v menším množství zeleniny a ovoce. Existují mísy s "křídlem", což je pokračování plochy.
Takže kulatý dřez není zdaleka nejjednodušší.
Kromě toho jsou jímky rozděleny na dno a režii. Žebrovaný, jak vyplývá z názvu, narazí do pultu, účet - je namontován na speciální hradbě.
Pokud je vaše kuchyně jediná pro vládce nábytku - pracovní deska, vejde se do samostatného umyvadla. Pokud se kuchyňská souprava skládá z jednotlivých položek, vyberte si konosament - je to ještě praktičtější než zadlabávání: stůl slouží déle.
Kuchyňský dřez z nerezové oceli
Nejběžnějším materiálem pro umyvadlo - nerezová ocel (smaltovaná kvůli nedostatku trvanlivosti již není uváděna).
Při výběru takového dřezu věnujte pozornost tloušťce: velmi tenké výrobky (0,5 mm) se ohnou, pokud dáte spoustu nádobí.
A velmi nehospodářské: jsou dražší a na tuto tloušťku nemá žádný zvláštní vliv. Je výhodnější vzít si umyvadlo průměrné tloušťky: 0,8-1,2 mm.
Podložky z kompozitních materiálů
\ tNejdražší - dřezy z kompozitních materiálů (žulová drobenka plus polymer). Jsou odolné a snadno omyvatelné.