Jak si vybrat vestavěnou kuchyň: vyberte varnou desku, troubu a dřez

vestavěné kuchyňské spotřebiče

\ t

Když jsme plánovali modernizovat nejoblíbenější v domě, v obchodě směřujeme naše pohledy na plynová (elektrická) kamna.

Protože je to nějak běžnější a levnější. Zatímco tam je civilizovaná alternativa k vařiči - sporák, trouba.

Jak si vybrat vestavěnou kuchyň


Ve ​​vestavěných spotřebičích - mnoho výhod čistě technických. Existují například pohodlné dotykové tlačítka a indikátor zbytkového tepla, varná deska rychle vyhoří.

Většina varných desek je vybavena elektrickým hřídelem a uzavřeným systémem regulace plynu (plyn se zastaví, když plamen zhasne).

V troubě - několik režimů, takže můžete vařit různé pokrmy jakékoliv složitosti. Samozřejmostí je podsvícení a dveře jsou vyrobeny z dvojitého skla - tak, aby nedošlo ke spálení.

Vestavná trouba

\ t

Mimochodem, všechny pece tohoto druhu mají spolehlivou tepelnou izolaci. A po obvodu těla přes speciální jeskyně nuceně procházejí chladným vzduchem. Takže kuchyňský nábytek s takovým vybavením se nezahřívá nebo hoří.

Varný panel, zabudovaný v troubě

Mluvíme však o estetickém dojmu duo "sporáku". Tento duet je harmonicky kombinován s moderním nábytkem a veškerá technologie je skrytá, v ní se utopí.

V důsledku toho je vše čisté, hygienicky, roztomilé. A nic nespadá do mezery mezi sporákem a kuchyňskými stoly.

Varná deska, trouba - ekonomické minimumvestavěné spotřebiče. Ale stále existuje standardní verze a prvotřídní technologie.

Standardem je, když se k varné desce a troubě připojí digestoř a myčka nádobí. A primární duo má spoustu dalších "vírů" typu naprogramovaného k vypnutí - na konci požadovaného času - hořáků a režimu odmrazování v troubě.

Technologie silniční prémie se liší tím, že je dokončena v různých variantách, ale všechny položky jsou vyrobeny ve stejném designu.

A vařiče a stojany pod horkým a váhovým a kuchyňským kombajnem. Vše je vloženo a vše lze vyměnit. Dokonce i lednice - a ten vestavěný do kuchyňské linky.

Co si vybrat dřez

Tato kapacita - se všemi prózami - je daleko od posledního předmětu kuchyňského nábytku. Umyvadlo je navíc schopno vyzdobit kuchyň.

Kulaté myčky nádobí

Hosteska si často vybírá kulatý dřez: říkají, že se lépe hodí do krásného pultu a více odpovídá moderním znakům kuchyně.

Mimochodem, kulatý dřez je méně prostorný než obdélníkový. Obdélníkový tvar však umožňuje, aby dřez zapadl do kuchyňského stolu na maximum.

Nyní hovoříme o jednokomorové kapacitní kapacitě. Ale tam jsou dřezy se dvěma a dokonce třemi miskami, které mohou být umístěny podél čáry a pod úhlem.

Dobrý kus - polopálková mísa: ve velkých nádobách, které umýváme, a v menším množství zeleniny a ovoce. Existují mísy s "křídlem", což je pokračování plochy.

Mimochodem, velmi výhodná věc: zde to můžete uvéstumyté nádobí, pánev na smažení, atd.

Takže kulatý dřez není zdaleka nejjednodušší.

Kromě toho jsou jímky rozděleny na dno a režii. Žebrovaný, jak vyplývá z názvu, narazí do pultu, účet - je namontován na speciální hradbě.

Pokud je vaše kuchyně jediná pro vládce nábytku - pracovní deska, vejde se do samostatného umyvadla. Pokud se kuchyňská souprava skládá z jednotlivých položek, vyberte si konosament - je to ještě praktičtější než zadlabávání: stůl slouží déle.

Kuchyňský dřez z nerezové oceli

Nejběžnějším materiálem pro umyvadlo - nerezová ocel (smaltovaná kvůli nedostatku trvanlivosti již není uváděna).

Při výběru takového dřezu věnujte pozornost tloušťce: velmi tenké výrobky (0,5 mm) se ohnou, pokud dáte spoustu nádobí.

A velmi nehospodářské: jsou dražší a na tuto tloušťku nemá žádný zvláštní vliv. Je výhodnější vzít si umyvadlo průměrné tloušťky: 0,8-1,2 mm.

Podložky z kompozitních materiálů

\ t

Nejdražší - dřezy z kompozitních materiálů (žulová drobenka plus polymer). Jsou odolné a snadno omyvatelné.