Jak vařit vynikající boršč s řepou?

Mnoho milovníků se obává, jak vařit pohanky s řepou, takže se ukáže, že je vynikající a vaří. A opravdu, existuje nespočet receptů na přípravu boršče, ale jen několik z nich je opravdu chutných. Tento článek odhalí tajemství přípravy nesrovnatelného boršče.

Obsah
  1. Ukrajinský boršč se zakysanou smetanou
  2. Potřebné:
  3. Příprava:
  4. Boršč s přidáním zelí
  5. Potřebné:
  6. Příprava:

Ukrajinský boršč se zakysanou smetanou

\ t

Potřebné:

- 500 gramů hovězího masa;

- 500 g vepřového masa;

- 100 g slaniny;

- 150 g rajčatového pasty;

- 500 gramů brambor;

- 3 mrkve;

- 1 žárovka;

- 2 řepa;

- 1 kg zelí;

- zelení, česnek, pepř, sůl, bobkový list.

Příprava:

  • maso vařte a nezapomeňte včas odstranit pěnu;
  • nakrájenou cibuli na slaninu;
  • přidejte strouhanou mrkev;
  • dát rajský protlak;
  • řepa;
  • smažte všechny složky po dobu 15 minut;
  • nakrájené zelí;
  • brambory nakrájejte na kostky;
  • po vaření přidejte k němu zelí a brambory;
  • vařit po dobu 20 minut;
  • po vaření zelí a brambor přidejte smaženou náplň;
  • vařit po dobu 10 minut;
  • přidat vodu;
  • 5 minut před přidáním pepře, česneku, lávového listu;
  • vařený boršč na zdobení zelení a sezóna se zakysanou smetanou.

Borsch s přidánímzelí

Potřebné:

- půl kilogramu masa ve formě vepřového nebo hovězího masa;

- jedna velká řepa;

- několik kousků brambor;

- hrst zelí;

- rajčata v přítomnosti 2 kusů;

- bulharský pepř;

- cibule;

- paprika červená;

- kousky česneku (2ks), zelené;

- rajčatová pasta v množství 3 lžíce.

Příprava:

  • Maso vložte do hrnce se studenou vodou. Vložte tam česnek a feferonku;
  • vařit po dobu 40 minut;
  • rozřízněte řepu na polovinu: jednu polovinu roštu a dejte do hrnce, druhé - odložte;
  • rozemele mrkev a přidá se do vývaru;
  • vařit po dobu 10 minut;
  • po vaření vývaru přidejte nasekané zelí;
  • Vložte rajčata na vroucí vodu: jednu - vložíme do vývaru, druhou - odložíme;
  • Nakrájené brambory, cibuli a bulharský pepř;
  • smažte cibuli, přidejte řepu a rajčata;
  • rozdrcený česnek do auta před pražením;
  • Do vývaru přidejte brambory, papriku a pražení;
  • poté přidal rajský protlak a koření;
  • Udělejte si labužnický pokrm a zakysejte smetanou.