Mnoho milovníků se obává, jak vařit pohanky s řepou, takže se ukáže, že je vynikající a vaří. A opravdu, existuje nespočet receptů na přípravu boršče, ale jen několik z nich je opravdu chutných. Tento článek odhalí tajemství přípravy nesrovnatelného boršče.
Obsah
- Ukrajinský boršč se zakysanou smetanou
- Potřebné:
- Příprava:
- Boršč s přidáním zelí
- Potřebné:
- Příprava:
Ukrajinský boršč se zakysanou smetanou
Potřebné:
- 500 gramů hovězího masa;
- 500 g vepřového masa;
- 100 g slaniny;
- 150 g rajčatového pasty;
- 500 gramů brambor;
- 3 mrkve;
- 1 žárovka;
- 2 řepa;
- 1 kg zelí;
- zelení, česnek, pepř, sůl, bobkový list.
Příprava:
- maso vařte a nezapomeňte včas odstranit pěnu;
- nakrájenou cibuli na slaninu;
- přidejte strouhanou mrkev;
- dát rajský protlak;
- řepa;
- smažte všechny složky po dobu 15 minut;
- nakrájené zelí;
- brambory nakrájejte na kostky;
- po vaření přidejte k němu zelí a brambory;
- vařit po dobu 20 minut;
- po vaření zelí a brambor přidejte smaženou náplň;
- vařit po dobu 10 minut;
- přidat vodu;
- 5 minut před přidáním pepře, česneku, lávového listu;
- vařený boršč na zdobení zelení a sezóna se zakysanou smetanou.
Borsch s přidánímzelí
Potřebné:
- půl kilogramu masa ve formě vepřového nebo hovězího masa;
- jedna velká řepa;
- několik kousků brambor;
- hrst zelí;
- rajčata v přítomnosti 2 kusů;
- bulharský pepř;
- cibule;
- paprika červená;
- kousky česneku (2ks), zelené;
- rajčatová pasta v množství 3 lžíce.
Příprava:
- Maso vložte do hrnce se studenou vodou. Vložte tam česnek a feferonku;
- vařit po dobu 40 minut;
- rozřízněte řepu na polovinu: jednu polovinu roštu a dejte do hrnce, druhé - odložte;
- rozemele mrkev a přidá se do vývaru;
- vařit po dobu 10 minut;
- po vaření vývaru přidejte nasekané zelí;
- Vložte rajčata na vroucí vodu: jednu - vložíme do vývaru, druhou - odložíme;
- Nakrájené brambory, cibuli a bulharský pepř;
- smažte cibuli, přidejte řepu a rajčata;
- rozdrcený česnek do auta před pražením;
- Do vývaru přidejte brambory, papriku a pražení;
- poté přidal rajský protlak a koření;
- Udělejte si labužnický pokrm a zakysejte smetanou.