Květ sladkostí vlastními rukama nebo jak se učit světový design

V současné době jsou velmi populární různé skladby a kytice vyrobené s cukrovinkami. Toto umění se také nazývá světový design. Tyto písničky mohou být příjemně překvapeni přáteli a známými. Jsou skvělé pro dary. Zvláště spokojeni se zlatými.

Originál bude přidán do koše, ve kterém je umístěna kytice květin. Technologie výroby není nijak složitá, je jednoduchá a srozumitelná. Květiny jsou vyrobeny z vlnitého papíru. Uprostřed zárodku je umístěn bonbón. Ostatní šperky zcela závisí na představivosti autora. Můžete experimentovat s odstíny, tvary a další. S pomocí materiálů můžete snadno udělat nějaké květiny. Tento článek představuje technologii tvorby kytic růží vlastníma rukama.

Nástroje a materiály

Chcete-li provést skladbu, kterou potřebujete:

1. Cukrovinky v obalech.
2. Vlnitý papír různých barev, balicí páska, fólie.
3. Oboustranná a obyčejná páska.
4. Květinová tapie.
5. Lepidlo, nit, nůžky.
6. Bariérový drát nebo tyčinky.

Výroba

\ t

Candy kulatý tvar zabalený do zlaté fólie. Pak je upevněn nití. Dva čtverce růžového papíru jsou složeny na polovinu. Pak se z nich vyříznou okvětní lístky. Při natahování papíru od středu se rozkládají. Cukroví zabalené do okvětních lístků a upevněné nití. Ze zeleného papíru se stříhají listy. Drží se spoluk základně budu, jemně odříznutý nadbytečný. V poslední fázi výroby je drát vložen do pouzdra. Takto se získá stonek květu. On a základna budu jsou zabaleny zeleným papírem. Rose je připravená.

Vynikající orchideje pocházejí z dlouhotrvajících sladkostí. Můžete také použít různé materiály k vytvoření libovolných barev. Navzdory skutečnosti, že tyto kytice hrají snadno, mnozí věří, že je to možné pouze pro profesionály. Obyčejní lidé se nemusí zabývat tímto druhem činnosti. Tato myšlenka je špatná. Je nutné mít minimální znalosti, estetickou chuť i smysl pro míru. A je zde zaručen nádherný dárek pro blízké. A po přidání trochu fantazie, můžete vytvořit skutečné mistrovské dílo, které bude skvělá dekorace, navíc a jedlé.