Odsavač par 60 cm

Větrání kuchyně - jedna z klíčových součástí dobře vybaveného prostoru, zejména pokud jde o oblast vaření. Existuje mnoho specializovaných zařízení schopných odstraňovat pachy a výpary z této místnosti, a v jednom z nejúčinnějších a nejrozšířenějších, budeme dnes přebývat dál. Podle statistických údajů je extraktor do kuchyně doposud schopen zvládnout 90% funkčního zatížení průměrné hostesky.

Jaký je výsledek tohoto výsledku a jaká kritéria by měla být použita při výběru takového zařízení? Jaké jsou kukly? „Podívejme se, že je prezentováno mnoho ventilačních řešení, která se liší nejen konstruktivně, ale i velikostí. Kuchyňské digestoře jsou standardizované, proto není tak těžké určit s konkrétním modelem, jak se zdá na první pohled.

Pro kompetentní a uvážený nákup byste měli znát řadu pravidel a nuancí.

Obsah
  1. Relevance šířky kupole a šířka desky
  2. Vložené a kopulovité sestavy
  3. Určeno výškou
  4. Analýza poptávky spotřebitelů
  5. Oblíbené modely
  6. Péče

Korespondence šířky kupole a šířky desky

Volba kapoty na prvním místě se řídí její šířkou. Z této hodnoty bude záviset účinnost odstraňování par, pachů a malých částic. Obtížnost spočívá ve výběru skutečně vyváženého zařízení, schopného nízkých nákladůelektrická energie, zaručují vysoký výkon, minimální hluk a opotřebení.

Šířka kopule kapoty a šířka varné desky

Specialisté doporučují vzít v úvahu tyto důležité body:

  • Odsavač by měl odpovídat (nebo více) sporáku. Pokud je varná deska širší než výfukový systém (nebo bude posunuta na jednu ze stran), celková účinnost systému poklesne, vzduch nemůže být zcela vyčištěn.
  • V procesu uspořádání by měla být řádně zvednuta a vařič. Větrání instalované ve skříni musí být v optimální vzdálenosti dostatečné pro odstranění par a malých částic. Odborníci poznamenávají, že vytahovač do kuchyně 60 cm (stejně jako 80 a 90 cm) zvládá zatížení 100%.
  • Vztah mezi kopulí a velikostí desky

    Výrobky nabízené k prodeji, podle šířky, jsou rozděleny do velikostí od 30 do 120 cm v kroku 10 cm, podle tohoto kritéria odpovídají modelové řadě desek. Nejprogresivnější jsou vestavěné a zavěšené kapuce s deštníkem 60 a 90 cm, ale zařízení s kopulí o délce 100 nebo 120 cm jsou považována za již profesionální, takže tyto modely v maloobchodní síti jsou vzácné.

    Jak si vybrat kapotu?

    Věnujte pozornost ! Volba odpovídající hodnoty je nutná podle velikosti pracovní plochy, ale ne deštníků. Mnoho modelů je navrženo tak, že povrch výfuku je malý, ale kopule je několikrát širší.

    Vložené a kopulovité sestavy

    \ t

    Vestavná verze
    Domemožnost

    Neméně důležitá je hloubka zařízení. Je zřejmé, že nejlepší a kuchyňská digestoř, která má velkou pracovní plochu, protože účinně čistí vzduch. Parametr hloubky odpovídá šířce. Pokud si vyberete vestavěný digestoř na 60 cm, pak zde jsou 2 důležité parametry (jsou stejné).

    Věnujte pozornost ! Pracovní hloubka výfuku může být mírně vyšší než hloubka varné desky. Deštník je často hlouběji než zavěšené moduly, ale odpovídá pracovní desce.

    Různé varianty

    V této souvislosti jsou obzvláště dobré vložené výhody, protože jejich hloubku lze přizpůsobit konkrétním podmínkám. Je však velmi důležité věnovat pozornost skutečnosti, že kabina své velikosti by měla odpovídat ventilačnímu systému s odtokem.

    Přehled vytahovače kopulí

    \ t

    Přehled zabudovaných výfuků a výfukových trubek

    Určeno výškou

    Klasické doplňky se liší výškou. Nejoblíbenější a nejoblíbenější modely jsou 60 a 90 cm, ale řešení 125 centimetrů jsou nejvyšší z těch, které jsou na trhu. Jak určit optimální hodnotu?

    Parametry

    Výška jednotky se volí s ohledem na výšku stropů v místnosti, vlastnosti sluchátek. V souladu s bezpečnostními normami je minimální vzdálenost mezi varnou deskou a vnějším povrchem. Ve většině případů se tato hodnota pohybuje od 65 do 75 sm.

    Zatahovací nebo šikmý kryt je mnohem nižší než minimální hodnotypravděpodobnější neúspěch. Jsou neustále ovlivňovány vysokými teplotami. Kopule a zabudovaná řešení by měla být umístěna ve výšce 75 cm od povrchu plynového sporáku nebo 65 cm od základny elektrického sporáku.

    Instalace odsavače rukou. YASSEMOGU-TV

    Analýza poptávky spotřebitelů

    Statistické údaje o preferencích spotřebitelů na internetových stránkách umožňují zařadit nejoblíbenější výrobce na domácí trh. Ruský spotřebitel preferuje vydělané peníze na natahování řady značek:

    • Elikátor - 34% trhu s výfukovými zařízeními - produkty jsou shromažďovány v domácím výrobci Kaluga;
    • Krona - 9% poptávky - stroje čínské a turecké sbírky, společnost patří do společnosti KRONAsteel;
    • Cata - splňuje 7% požadavků zákazníků, španělských výrobků;
    • Hansa - 6% trhu - polský výrobce (AMICA WRONKI S. A) .

    Rating nezohledňuje ostatní výrobce, z nichž každý představuje méně než 5% poptávky spotřebitelů, ale existuje mnoho takových společností. Více než 60% kapoty představuje více než 70% nákupů. Za posledních několik let se značně zvýšila přítomnost ruských firem, které v současné době splňují 53% potřeb domácího kupujícího.

    Populární modely

    Hodnocení modelů je 60 cm široké:

    • Kamilla 1M 600 - 125 W, 390 m3 /h., Náklady - od 6,5 do 9 tisíc rublů. (zabudovaný výfuk 60 cm);

    Kamilla 1M 600

    • Epsilon 60 - výkon - 225 W, produktivita - 430 m3 /h., Cena - od 11 tisíc rublů;

    Epsilon

    • Elikor Integra 60 - 220 W, účinnost - 400 m3 /hod, nákladyse pohybuje od 3,4 do 8 tisíc rublů. - vestavěná skříň 60 cm, vybavená posuvným panelem;

    Elikor Integra

    • Lex Mini 600 - výkon - 180 W, produktivita - 420 m3 /h., Cena - od 7,9 do 9,3 tisíc rublů, výklopná konstrukce s účinným větráním.

    Lex Mini 600

    Výše ​​uvedené údaje poskytují jasný obraz o preferencích spotřebitelů. Vysoká poptávka přetrvává na standardních modelech, zatímco teleskopická řešení na domácím trhu nejsou vůbec žádaná. Při výběru výpisů si spotřebitel stanoví priority v následujícím pořadí:

    • montáž - standard (cca 63% požadavků) a integrovaná zařízení ve skříni nad extraktorem 60 - cca 36%;
    • v kuchyni -? 20 - až 34% žádostí ,? 15 - zájem 33% kupujících, až 10 "čtverců" - 14%;
    • produktivita - na úrovni 500 m3 /rok chce koupit 40% spotřebitelů, do 700 m3 /rok - 34% kupujících;
    • designové prvky, originalita designu.

    Kukla kuchyňských digestoří na 60 cm představuje 20% poptávky, kolik závěsných řešení. Pozitivní dynamika je pozorována u zatahovatelných agregátů - až 19% požadavků. Poněkud horší než u nich (asi 16%) zařízení typu clony.

    Kterákoli možnost, kterou jste nakonec nezastavili, by měl být vždy vybrán zodpovědně, zejména pokud jde o kuchyni. Hodnocení - věc je odhalující, ale v praxi je to spíše pochybné, protože každý má své vlastní požadavky a požadavky na větrání. Nebude zbytečné přezkoumávat hodnocení zákazníků, protože tržní ukazatele jsou neustálejsou upraveny a stanovisko je tvořeno na základě skutečných zkušeností s vykořisťováním. Na okrajích doporučujeme sledovat video o vydání.

    Péče

    JAK VYBERAT KUCHYNSKÝ ČISTÝ BEZ CHEMIE. Snadná cesta z marmelády Fox

    \ t