Práce se sekerou a sekáčem


Pravidla práce se sekerou a sekáčem

Typy os

Existují osy se zaoblenými a rovnými hranami. Sekera, s přímým ostřím, je vhodná pro kácení dřeva, pro zpracování je zapotřebí sekera se zaoblenou čepelí. Důležitá část sekery, totiž sekera, je vyrobena z masivního dřeva, jako je javor, jasan, habr, bříza. Dřevo by mělo být bez uzlů, trhlin, plísní a hniloby. Topless je důkladně broušení na prvním místě hrubozrnné a pak jemnozrnný brusný papír. Poté překryjte vrstvu smíchané s 11-12% okrovými sušícími oleji. Aby se prodloužila délka servisu kartáče, musí být pokryta bezbarvým lakem.

Pro řezání otvorů, řezání drátu a samostatných kovových pásů, aplikujte třísky různých typů. Ocel je vyrobena ze speciální nástrojové oceli se zámečnickým oválným průřezem o tloušťce asi 1 mm, sekáč Kogan s poměrně širokým řezným dílem slouží k řezání ocelových plechů o tloušťce do 1 mm.

Malé části jsou přednastaveny ve zbrani a řezány podél plánovaných linek a částí, které jsou velké, řezané podél plánovaných linek, ale pouze na krytém plechu z ocelového plechu o tloušťce 13-15 milimetrů. Při šupinatění je nutné zajistit, aby řezná hrana hrudníku byla na stejné úrovni jako úchytky houby. Pro tento účel je díl upnut takovým způsobem, že riziko je kombinováno s okrajem lemování vložky. Detaily z oceli o tloušťce 1,5 mm, řezané v 1 příjmu a o tloušťce 1,6 mm - ve 2 recepcích.

Pravidla hrudníku

V procesu těžby je důležité zajistit pohyb řezné hrany nástroje přesně na plánované linii. Levý nástroj drží malý úhel odříznutého dílu. Strike kladivo na dláto. Po provedení otvorů na jedné straně jsou díly otočeny na druhou stranu a dělají to samé a pak je díl zlomen rukama. Při řezání dílů musíte zajistit, aby létání ve směru malých kusů, které nejsou zraněny, které jsou v blízkosti. Očistěte řetězy přesně stejným způsobem jako nůžky.