Rozebraný gril pro smažení ryb

Potápění pro pečení ryb

\ t

Datum zveřejnění: 12. května 2014, 21:13

Rybolov je často doprovázen vařením, a to rybami, které byly uloveny na cestě. Pro vaření je známo, že existuje potřeba ohně a předmětů, které zajistí normální smažení ryb a jeho vaření, to znamená vaření polévky.

V posledním případě se pro první případ používají kotle a stativy, jakož i kolíky, pro tento účel se používají speciální mřížky. Stojí za to říci, že taková mřížka se dá snadno udělat sama, protože to nepotřebuje nic nadpřirozeného.

Pro výrobu takového grilu budete potřebovat šest rohů, sedm prutů o průměru 10 mm, čtyři jehněčí a čtyři podložky.

Obecně je v první řadě nutné zabývat se řezáním rohů. Jak již bylo zmíněno, bude zapotřebí šest segmentů, čtyři z nich pro nohy a dvě pro boční stěny základny. Rohy pro nohy by měly být stejné pro délku, pak vše závisí na osobních preferencích.

Poté, co jsou řezány, musí být odříznuty jednou stranou, ostří tak, aby se nohy a samotná konstrukce mohly zaseknout v zemi. Pak je v těchto nohách nutné vytvořit otvory pod ramenem, aby je udělal někde 1 cm od okraje neostřené strany.

Pokud jde o další dva rohy, měly by mít stejnou délku a navíc musejí řezat ve stejné vzdálenosti od počtu výřezů, pak musí být v každém rohu pět, s přihlédnutím ke skutečnosti, že dva ze sedmi bodů pruhy budouMimochodem, sklouznou do otvorů pod ramenem, rampy se na ně navinou.

Proto je třeba na to připravit dva pruty, a sice snížit na nich řezbářství. Můžete to udělat se speciálním zařízením.

Zde je v podstatě všechno, co bude mít za následek nejen gril nebo gril pro smažení ryb, ale také skládací gril a hru, což výrazně změní situaci.