Jak si vybrat maltu dřez pro desku v kuchyni

Tyto instalatérské přístroje jsou nedílnou součástí všech kuchyňských zařízení a často se také montují v koupelnách. V nedávné minulosti byly vydány s montáží na zeď. Instalace byla provedena různými způsoby: použitím speciálních rohů ("zástěry") nebo "upevněním" přímo na povrch hmoždinkami. Přirozeně, bez ohledu na materiál výroby (kov nebo fajáns) se z estetického hlediska nelísily atraktivity.

Navíc, s dostatečným prostorem, takové modely pro hostitele byly poněkud nepohodlné, protože omezovaly svobodu jednání. A vezmeme-li v úvahu, že na mysli byly všechny připojené vodovodní soupravy a odpovídající potrubí, jasné výhody skořepin na přepážce jsou jasné. V prodeji je velký sortiment podobných výrobků, takže vhodný model může být vybrán pro každou místnost a kuchyňskou soupravu.

Obsah
  1. Vlastnosti in-line praní
  2. Co hledat při výběru
  3. Způsob upevnění skořepiny

Charakteristiky mytí pod omítkou

1. Pohodlí z hlediska použití.
2. Rozmanitost velikostí a forem dřezů.
3. Schopnost zkrátit kuchyňský nábytek jakéhokoli výrobce, bez ohledu na jeho rozměry a výrobní materiál.
4. Významné úspory ve vesmíru, protože převážná část produktu "se utopila" pod krytem stolu. Umyvadlo, zabudované do pultu (obdobně jako u moron) však trvá o něco více místa a jeho instalace je složitější.
5. Multifunkčnost. V závislosti na výkonu nemusíjeden, a několik “oddělení” (mísy). Některé modely jsou navíc vybaveny "křídly" (speciální letadla pro pomocné operace - například zpracování masa). Taková konstrukce je výhodnější z praktického hlediska, protože umožňuje současně řešit několik ekonomických úkolů (zpracování různých výrobků, mytí kuchyňských potřeb atd.).
6. Různé vybavení. Výrobky mohou být vybaveny speciálními prostředky - "sušením" grilem, cedníkem, pracovním stolem a řadou dalších, které jsou instalovány dle potřeby.
7. Snadné čištění.

Každý má své vlastní představy o kráse a pohodlí. Při volbě jednoho nebo jiného modelu však musejí mušle brát v úvahu některé jeho charakteristické rysy, které do značné míry závisí na výhodě dalšího vykořisťování.

Na co se zaměřit při výběru

Konfigurace

Nejvhodnější formy práce jsou oválné a obdélníkové. V poslední misce může být jak uprostřed, tak blíže k jedné straně. Při výběru by se mělo řídit vzájemné uspořádání dřezu a sporáku.

Velikost

Přirozeně je třeba vzít v úvahu rozměry pracovní desky, v první řadě - šířku. Kromě toho by měl mít dostatek volného místa pro jiné účely. Například pro instalaci mikrovlnné trouby, mlýnků na kávu, mixérů a podobně. Koneckonců, málokdy se setkala s milenkou, která je spokojena s omezeným volným místem na ploše. Rovněž je třeba vzít v úvahu následující body:

  • atMalá mísa je velmi problematická na mytí, například velká pánev;
  • kolik je osoba v rodině? Budou všechny pokrmy v dřezu pro stolní po současném jídle, pokud žijí v bytě (domě) více než 4?
  • je velký dřez a místo trvá poměrně dost, takže užitečná plocha pracovního povrchu kuchyňského stolu je ostře snížena.

Hloubka

Čím menší je, tím těžší je mytí nádobí (zejména celkové velikosti). Ano, a mnoho z nich se nehodí, pokud má výrobek pouze jednu misku. Kromě toho, při použití, tam je více sprej, který bude rozlití na všech stranách.

Současně, čím hlubší mísa, tím silnější bude hostitelka ohýbat. Proto je nutné při výběru dřezu vzít v úvahu jeho růst. Podle odborníků, pro průměrné osoby nejvhodnější produkty, ve kterých je hloubka mísy v rozmezí 16 až 20 cm

Způsob upevnění skořepiny

Existují modely režie (přes pult) nebo s montáží zdola. Mortise jsou ty, které jsou na úrovni stolu.

Jak umístit nejlepší

1. Mělo by dojít k ústupu od zdi, jinak bude značně komplikovanější připojení a další údržba instalatérských prací.
2. Nejvhodnější vzdálenost od předního okraje stolku k žebrům v boku pláště - 5 viz. Pokud to bude méně, pak nebude možné se spoléhat a voda bude pravidelně padat na podlahu. A pokud víc, pak to není docela vhodné použít.

Užitečné tipy

Pokudkuchyně má malé velikosti, pak je vhodné koupit umyvadlo v rohu. Tyto modely mají 2 misky, jejichž podélné osy tvoří úhel. Jsou dokonale vhodné pro kuchyňské soupravy s rohovou konfigurací.

Na "rovné" ploše je obtížné je najít, protože pracovní plocha by měla mít odpovídající šířku. Ale v místě připojení stojanů bude takový výrobek dokonale nainstalován. Problém je ale v tom, že musíme udělat 2 "kmeny" na povrchu stolu - pod každou misku zvlášť. Spojení s vodovodními a vypouštěcími systémy je samozřejmě také složitější.

Je nutné zvolit optimální kombinaci hloubky dřezu a tvaru (rozměrů) "nosu" míchačky. Pak bude možné vyhnout se postřiku vody při jejich použití.

Je třeba chápat, že pohodlí práce závisí nejen na parametrech vložených do skořepin stolu, ale také na výšce plochy. Také se musí řídit růstem paní. Čím vyšší je podlaha nad podlahovým stolem, tím méně by se mělo umýt méně hluboké mytí.

Článek popisuje hlavní aspekty, které tyto produkty charakterizují. Jejich životnost do značné míry závisí na výrobci, zdrojovém materiálu a řadě dalších faktorů. Šíření cen je tak obrovské, že nemá smysl uvádět konkrétní údaje. Na internetu je mnoho relevantních informací.

Rubrika: Umyvadla