Kouř vlastními rukama

Aby bylo zajištěno, že v každodenní stravě mají kvalitní kouření, měli by to udělat lépe sami. K tomu je nutné v oblasti postavit vlastní kouř. Jak udělat kouř bude podrobně popsáno níže.

Obsah
  1. Udírna s vlastníma rukama uzeným za studena
  2. Jak udělat kuřáka pro kuřáky
  3. Tipy
  4. Různé možnosti

Udírna s rukama uzeným za studena

Tuto konstrukci je možné postavit i z polyethylenové fólie. Tato možnost vyžaduje minimální úsilí a náklady na materiál a vařené výrobky budou diverzifikovat stůl s novými mistrovskými díly.

Za prvé, musíte si koupit hustý filmový rukáv a utěsnit jednu hranu, abyste získali uzavřený sáček. Je nutné ji umístit na připravený design z nosných tyčí. Rám musí být stabilní, takže hlavní kolíky musí být spojeny příčníky na horní a diagonální tyči v několika řadách. Uzené ryby nebo kousky masa se míchají na středních tyčinkách tak, aby se nedostaly do vzájemného kontaktu, a pak zakryjte základ pomocí fóliového sáčku, ale ne na zem.

Jsem rád!K kouření vlastníma rukama, uvnitř konstrukce pod závěsnými výrobky, vylévají horké uhlíky a schovávají se shora s čerstvou trávou. To je nutné k produkci hustého kouře. Poté je film spuštěn na zem a všechny hrany jsou pevně přitlačeny tak, aby kouř nevypadl. V tomto procesu můžete přidat bylinky.

Taková ekonomická varianta vám umožní získat malé voňavé ryby za tři hodiny, a pro velká těla, budete muset znovu kouřit na další den.

Jak kouřit kouř

Pro takový návrh bude materiál potřebovat vážněji. Je třeba připravit svařovací stroj, bulharskou, ruletu a koutek. Materiál bude kov - výztuž a plechy tloušťky 2 mm.

Z kovového plechu musíte vyříznout 4 kouřové stěny a společně je uvařit. Během spojení je důležité sledovat dodržování správných úhlů a těsných švů. Poté se dno odřízne a přivaří ke stěnám kouře. Nyní musíte udělat víko, které se nosí na horní části krabice. Chcete-li to provést, musíte vzít list o něco více než spodní a svar po obvodu tenkých proužků kovu v podobě stěn. Poté musíte pouze upevnit rukojeť a tyč uvnitř konstrukce. Horní řada bude použita pro závěsné výrobky a na dně je nutné instalovat nádobu na sběr tuku. Kovová skříňka může být instalována na elektrickém sporáku nebo ohništi. Ideální kouř s vlastníma rukama, který je lépe připravit předem, může být pro každého jiný. Záleží na počtu dostupných materiálů a plánovaném množství kuřáckých výrobků.

Tipy

Pro produkty, které mají zvláštní chuť, by mělo být pro kouření používáno pouze dřevo z ovocných stromů. Kouř je tvořen z jemných třísek ve větším objemu, takže velké dřevo je lepšípoužít pouze pro výrobu uhlí, a pro kouř shora, naplnit je čipy. Je důležité neustále kouřit, dokud není produkt připraven. Tato doba závisí na velikosti kusů masa nebo ryb. Pro jeho snížení můžete produkt předvařit ve slaném nálevu.

Různé možnosti

\ t

Kouř může být vyroben z jakéhokoli kovového kontejneru umístěného uvnitř mřížky pro zavěšení výrobků a místa pro uhlí. Někteří řemeslníci je vyrábějí ze starých kbelíků, chladniček, sudů, plynových lahví nebo staví stacionární cihlové konstrukce. Z nich vynikající a trouby s vlastníma rukama kreslení, které lze nalézt na internetu. Hotový kouř se prodává v obchodech. Lze je zakoupit a použít v bytech, kde speciální přívod vody neumožňuje vstup kouře do místnosti.