Kuri Kuchin výročí: recenze, fotky, nevýhody

Dnes se toto plemeno stalo rozšířeným a světoznámým. Ptačí rodina je v Rusku a stala se populární díky vynikajícímu výkonu pro produktivní kvality. Pro milovníky drůbeže bude užitečné seznámit se s tímto plemenem, pro které jsou fotografie prezentovány. Výročí Kuri Kuchin mají výhody i nevýhody, o čemž svědčí posudky majitelů.

Obsah
  1. Historický odkaz
  2. Druhy
  3. Jak vypadají kohoutky
  4. Jak vypadají kuřata
  5. Skupiny podskupin
  6. Produktivita
  7. Křehkost chovu a péče
  8. \ t
  9. Jak krmit mladá zvířata a dospělé ptáky
  10. Výhody a nevýhody
  11. Co říkají o majitelích výročí Kukhin?
  12. Videa. Kuchinské jubilejní kuřecí plemeno

Historický odkaz

\ t

Výzkumníci začali v polovině minulého století šlechtitelské práce na vzniku nového plemene. Cílem bylo získat kuřata s dokonalou kvalitou produktivity masa a zeleniny. Při vzniku plemene se zúčastnili jak zahraniční, tak domácí plemena. A práce probíhala za použití všech genetických znalostí té doby.

Vědci se pokusili dostat ptáky, kteří budou nosit výhradně ty nejlepší vlastnosti získané z rodičovského stáda. K dosažení tak významného cíle bylo nutné strávit několik desetiletí, proto se údaje o prvních ptácích objevily až na počátku 90. let.

V tuto chvílivytvořili standard, který se týká ptáků univerzálního směru a členové plemene se stali pravidelnými účastníky domácích i zahraničních výstav.

Nejživějšími předky plemene Kukhin jsou následující kuřata:

  • avstallorp;
  • rad-ostrovy;
  • Ruská bílá;
  • nové gempshiry;
  • lyvens;
  • plymutrok.

Tato neobvyklá kombinace genetických vlastností vedla k tomu, že noví ptáci zdědili všechny vlastnosti, které nyní oceňují všichni majitelé a chovatelé.

Druhy

Vědci si nekladli za cíl získat kuřata s jedinečnými externími údaji. Důraz byl kladen především na produktivní kvality. Nicméně, ptáci mají své vlastní kouzlo, a nebude to příliš práce na odlišení Kuchin plemene od jiných. Kohouti a koně mají mezi sebou značné rozdíly, jde o ně, o kterých budou mluvit.

Jaký druh kohoutů vypadá

Vnější znaky samců lze srovnávat s rodovými rody. Podobnost se objevuje v červeném obleku a brilantním, svěžím růžovém krytu. Hlavní barva je hnědo-červená, v ocase jsou jasně černé nůžky na vlasy.

Břicho a hrudník jsou pokryty červenými broskvemi, mají černý okraj, to vše dohromady vytváří neobvyklý vzor. Píly mají kmen ve tvaru trojúhelníku. Hrudník a břicho jsou široké, hřbetní kulaté, končetiny jsou dobře vyvinuté. Krk není příliš dlouhý, je pokryt tlustým peřím a bohatým stínem.

Dvojice křídel malé velikosti, těsně přiléhajících ktělo Hlava má oválný tvar, zatímco je poměrně velká. Hřeben je červený, ve formě listu. Dekorace jsou známými náušnicemi. Obočí může být bílé nebo béžové.

Dospělý penis přibývá v průměru od 3,5 do 4 kg.

Jak vypadají kuřata

Boty mají skromnější vzhled. V první řadě ztratí svůj penis v růstu. Průměrná váha dospělého ptáka s bujnou formou dosahuje 3 kg, kuře má dobře definovaný hrudník a trup v podobě lichoběžníku. Hlavní vlastnost rudy, ale tam jsou zástupci světle hnědé barvy.

Prsa je zdobena peřím s černým vzorem. Ocas je o něco kratší než kohout, a také s černými nůžkami, ale u výrobců není žádný smaragdový odstín. Peřina má chmýří spolehlivě chrání kuřata před mrazem.

Kuřata mají více miniaturních hlav, hřebenů a náušnic ve srovnání s kohouty, které se vztahují k ostatním znakům, pak neexistují žádné významné rozdíly.

Skupiny podskupin

Kuchinskaya Jubilee může být rozděleno do dvou poddruhů, lišících se v obleku:

  • je ohraničen;
  • je dvojitý obrys.

V první odrůdě mají kohouti neobvyklý oblek. Je to zlatá příměs hnědé a zakrývá celou hlavu. Každé peří je ozdobeno černými pruhy, které tvoří skvrny.

Mužské krky jsou zdobeny černými límci, které se postupně stávají zlatými blíže k páteřní části. Na břiše, hrudní kosti a křídla jsou černé ráfky.

Kuřata mají světlejší barvu než kohouty. V tomto případěbarvy zástupců obou pohlaví lze považovat za identické, s jediným rozdílem v tom, že ložiska jsou lehce lehčí.

Druhým poddruhem je ohnivě červený oblek v oblasti hlavy. Peříčkové kostky jsou černé, ale můžete najít sprej na rudu.

Ocas je černý se smaragdovým odstínem a zde můžete vidět také peru červenou tužku. Hruď je černá a každé peří je zdobeno malými skvrnami. Břicho se šedým peřím.

Ženy mají bledší oblek. Peří srst se dvěma okraji, a zdá se, že kuřata jsou pokryta černým pylem. Peří v červeném nebo černém límci.

Výrobní vlastnosti

\ t

Jak již bylo uvedeno výše, jubilejní plemeno Kuchin je univerzální. A to lze charakterizovat takto:

  • mladí lidé přibývají na váze do 10 týdnů až do 2 kg kohouta a do 1,5 kg kuřete;
  • dospělý kohout váží asi 4 kg, kuře - 3 kg;
  • produkci vajec na 200 vajec po dobu 365 dní a první produkt od dopravce lze získat ve věku šesti let;
  • Jedno vejce váží až 60 gramů a je pokryto skořápkou hnědé barvy;
  • Za účelem získání tuctu vajec by drůbež měla používat 2400 gramů krmiva.

Zajímavé! Medvědi tohoto plemene mají vynikající mateřský instinkt. Jedno kuře může pěstovat více než tři tucty mladých zvířat najednou. V praxi však nejčastěji pro tento účel používají inkubátory.

Kojení a opatrnost

\ t

Každé plemeno má své vlastní rozdíly, kuřata Kuchinnení výjimkou. V první řadě by se mělo říci, že tento pták je velmi aktivní, a proto existují určité drobnosti jeho obsahu.

Při chovu nedoporučujeme buněčnou metodu a uzavřené prostory. Omezení bude mít negativní vliv na zdraví ptáků. V některých případech se sever může chovat agresivně, ale to není náznakem špatné nálady, ale touhy chránit jejich kuřata a mláďata.

Navzdory skutečnosti, že jubilejní kuřata Kuchin jsou dost hlučná a zábavná, nevytvářejí pro své majitele velké problémy.

Jak krmit mladá zvířata a dospělé ptáky

\ t

Dalším pozitivním rysem tohoto plemene je nenáročnost krmné základny. Pro ně vhodné vyvážené krmivo, obilí a mokrý mix. Pouze vylíhnutá mláďata jsou jemně vařená vařená vejce nebo speciální krmivo.

Ve stáří se dieta snaží diverzifikovat zelenou hmotu, vařené brambory, mrkevní vitamínové a minerální komplexy, jakož i odpad z odvětví rybolovu. Od 14 do 21 dnů můžete dát uzemněná zrna a obiloviny.

Dospělá populace přijímá různé směsi obilovin nebo smíšené krmivo. Samostatně umístěte nádrže se štěrkem a skořápkou, stejně jako krmnou křídu.

Doporučuje se dávat mokré směsi, ale majitel si musí uvědomit, že takové potraviny se rychle zkazí zejména v létě a zbytky zmeškaných jídel by měly být okamžitě odstraněny. Kapacity s vodou by se měly pravidelně plnit, aby měl pták možnost pít 24 hodin denně.

Výhody anedostatky

Je čas hovořit o pozitivních a negativních vlastnostech plemene

Pros Nevýhody Kuřata jsou nenáročná na chov Tendence přijímat nadbytečné osoby ve věku 2 let a starší Lze pěstovat metodou podlahy nebo kudrlinky Postupný pokles dospívání s věkem Je snadné nalít denní zvířata na sexuální účely . Dobré výrobní vlastnosti Výrobky z vajec střední velikosti\ t Vysoké procento odpočitatelnosti

Co říkají o majitelích výročí Kukhin?

Lidé, kteří mají toto plemeno říkají, že jednotlivci jsou docela aktivní, ale poněkud nervózní. Nadměrné množství krmiva vede k obezitě a ztrátě kvality oocytů v tomto kontextu. Někteří majitelé si všimnou, že vaječné výrobky nejsou příliš velké. Tyto nevýhody jsou však pokryty schopností provádět zdivo i při nízkých teplotách v rozmezí od +3 do + 5 stupňů.

Toto plemeno má od zemědělců zaslouženou lásku. Vysoká plodnost, zrychlení mladých zvířat, rychlá návyk na různé podmínky udržování osy kvality, které dokonale spojují kuřata Kukhin. A pokud budete dodržovat pravidla krmení, žádný z majitelů nebude mít velké problémy s chovem opeřeného hezkého.

Video. Kuchinská jubilejní plemena kuřat