Tandoor s cihlami vlastníma rukama

19. listopadu 2014

Tandoor z cihel vlastníma rukama


Sekce: Stavba


Takže když jsem dosáhl Zen ve vaření ražniči na grilu, chtěl jsem něco nového. Kromě toho jsem opakovaně navštívil jednu skvělou restauraci, ve které se vaří pokrmy v tandooru, nesdělují chuť slov, je třeba zkusit ... a já jsem spal s nákupem takové trouby, ale když jsem se naučil jeho hodnotu a hučení se rozhodl udělat tandoor z cihel vlastníma rukama.

Krok 1.Dig, připravte nadaci.


, , krok 2.ve formě tandyr.


Převinout drát tak, aby cihly nebyly růže jel, zatímco hlína byla ještě surová.


Třetí koncový řádek by měl být nakloněn, tento konstrukční prvek umožňuje, aby bylo teplo rozloženo správně.

Přeměníme ji, zůstane jílu venku.



První den jsme padli ve stejný den na zásadu stavební hlíny kamna se lepí na hlínu. Nechte týden sušit.


Týden uplynul, hlinka uschne, přistoupíme k další fázi.

Krok 3.Tváří v tvář.
Zabalíme tandoor sádrovou mřížkou, přidáme do roztoku šamotové hlíny pro viskozitu a lepší přilnavost a krásně šmouhy.

,
(75 )
Tandoor ready -nechte si týden sušit, pojďme si vzít řešení.
Týden uplynul, tandyr je téměř vysoký a po něm přišel víkend, ve kterém si můžete vzít další důležité části.

Krok 4."Vánoční strom" pro tandoor.
Nakupujte na průměru tandyr satayn uřízl uši, vezměte nerezový špíz a přivařte je ve formě jedle na tyč z nerezové oceli. Vyřezali jsme řezbářství a našroubovali ho na sateenkin. Můžete také shromáždit všechny "vánoční strom" z špejle na šrouby.




Svařuje stojan pod kotlem tak, aby mohl být spálen palivovým dřevem Pro grilování vařit jako polévka nebo shurp ..


Takže všechny pomůcky jsou připraveny, dubový obal mi udělal známého tesaře. Můžete začít smažení.

Pokládka palivového dříví, otevření odkrytého a čekání, až hoří a sazí na cihlách nespadne, což znamená, že tandyr z cihly má na to teplo.

Mezitím připravujeme brambory, sekáme na "jedle" maso, které bylo dříve nakládáno.





Spalované palivové dřevo, saze z cihelného opálu - mokré piliny s Aloe rozptýlené na dřevěném uhlí a místo oblečený "vánoční strom" zakrytím víka. Čekáme 20-25 minut.


Po 20-25 minutách dostáváme náš "vánoční stromek" .. Maso je připraveno - můžete ho ochutnat.

Chuť brambor a masa nelze přenášet slovy, je třeba vyzkoušet ..

Měkké, šťavnaté maso lehce uzené s chutíuzené Je zcela odlišný od grilu na grilu ..

Zdroj self-made:

http://www.umeltsi.ru/